Överkstan Coworkingvän

Varmt välkommen till Överkstans Coworking. Coworkingen är öppen alla vardagar 8-17 som lokalen inte är bokad för annat. Här finns alla förutsättningar för en produktiv, aktiv och kreativ arbetsvardag – med mycket verkstad! Sitt, stå eller gunga – utomhus eller inomhus. Gå på lina på väg till kaffebryggaren eller jonglera en stund för att undvika gamnacken. På lunchen kan du använda utegymmet precis bredvid, hyra sup-brädor eller kajaker för att komma på nya lösningar på ditt arbetes utmaningar. Välkommen till en mer produktiv vardag! 

Coworkingvän företag: 2.400 kr/år (kan faktureras halvårsvis)
Coworkingvän privatperson: abonnemangstjänst, 99 kr/månad
 

Tycker du att det låter intressant?
Mejla oss så berättar vi mer!

Bli Överkstanvän! 

Gillar du Överkstan som idé? Vill du stötta våra initiativ såsom Håll Rindö Rent-dagen (2 ggr/år) och ÖTV (lokala nyhetssändningar)? Skulle du vilja få rabatterade priser och information före de flesta andra? I så fall vill vi gärna bli vän med dig och ge dig ett unikt erbjudande: 

En vänskap som lönar sig

Som Överkstanvän får du 20% rabatt på lokalhyran vid bokning och stöttar våra initiativ såsom Håll Rindö Rent-dagen (2 ggr/år), ÖTV (lokala nyhetssändningar) och vår coworking och mötesplats. Vår ambition är att skapa en mötesplats som bubblar av kreativitet och produktivitet – så detta erbjudande är ett steg i att uppfylla den visionen. 

Att bli Överkstanvän kostar endast 500 kr för privatpersoner och 1.000 kr för företag och gäller fram till 2021-12-31. 

Tycker du att det låter intressant?
Skicka ett mejl till oss så berättar vi mer!