Möt Menning

Fängslande föreläsning, träning vid skrivbordet, tekniktips i paddling – eller varför inte testa paddla lika snabbt som Petter?

Boka din plats nedan för en dag med mycket snack och mycket verkstad! Observera att vårt program har fasta tider och begränsat antal platser – så gör som andra och boka din plats i tid.

Mål & Mening med Petter Menning

Petter ger sin fängslande ”Mål & Mening” med Petter Menning – fängslande föreläsning där kanotisten och olympiern Petter Menning bla berättar hur det är att växa upp som maskrosbarn, man håller motivationen uppe varje dag och ser de små framstegen på väg mot ett större mål.

Tid & plats: Lördag 11 december klockan 14.00–15.00 inne på Överkstans kreativa kontor. 
Eventpris: 99 kr. I priset ingår även ”Bli rörelserik på kontoret med Evelina Menning”. Eventuella restplatser säljs på plats 11 december för 149 kr.

 

Bli rörelserik på kontoret

Det är lätt att bli stillasittande när man jobbar vid ett skrivbord. På den här workshopen lär tränaren Evelina Menning dig sina bästa knep för att få in rörelse och ett visst mått träning även vid skrivbordet. Du behöver inte vara ombytt. 

Tid & plats: Lördag 11 december klockan 13.30–14.00 inne på Överkstans kreativa kontor. 
Eventpris: 99 kr. I priset ingår även ”Föreläsningen Mål & Mening med Petter Menning”. Eventuella restplatser säljs på plats 11 december för 149 kr.

Paddla som ett proffs

Petter, Evelina och en paddelmaskin finns dessutom på plats inne på Överkstan 11.00–13.30. Då är det fritt att ställa frågor, få tekniktips av Petter – eller varför inte testa paddla lika fort som honom. Självklart har vi även en insamling till organisationen Maskrosbarn under dagen.

Boka din plats till ”Möt Menning” (Petters föreläsning + Evelinas workshop) genom att betala med paypal eller kreditkort nedan.